Laskutus


Hyvä toimittajamme,

Toivomme saavamme laskut sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilaskutusosoitteeseemme, voitte käyttää laskuskannauspalvelun osoitetta paperilaskujen lähetykseen. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

Pyydämme teitä huomioimaan, että skannaukseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja ja niiden skannattavia liitteitä. Mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit, pääsyliput, lehdet) ei välity skannauspalvelun kautta. Lähetettäessä laskuja skannauspalveluun joko sähköpostitse tai postitse tulee varmistaa, että skannauspalvelun osoite on määritetty laskulle (ja kirjekuoreen) täsmällisesti. Muuten laskun välittyminen järjestelmäämme voi viivästyä useita vuorokausia.

Palvelun tai tuotteen myyjällä (luovuttajalla) on velvollisuus tarkistaa ostajan nimenkirjoitusoikeudellisuus / prokura Osuuskunta Lilithissä tai saada kirjallinen laskutuslupa / valtuutus osoitteesta lilith (at) lilith.fi sekä huolehtia että lasku saapuu meille oikeellisilla laskutustiedoilla.

Käyttäkää aina annettua viitettä laskuttaessanne.

Osuuskunta Lilith
1083883-5

Verkkolaskut
Verkkolaskuosoite: FI3410143000207825
Operaattori: NORDEA (NDEAFIHH)
Aineistomuoto: Finvoice

Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun
Laskulla tulee olla seuraavat osoitetiedot:

Osuuskunta Lilith
10838835
PL 100
80020 Kollektor Scan

Laskut tulee lähettää sähköpostin liitetiedostoina PDF-muodossa (max. 5MB/tiedosto) osoitteeseen: 10838835@scan.netvisor.fi

Sähköpostin aiheena tulee olla "Lasku Osuuskunta Lilith".

Mikäli lasku sisältää liitesivuja, näiden tulee olla samassa tiedostossa varsinaisen laskun kanssa.

Paperilaskujen skannauspalvelu
Laskulla ja kirjekuoressa tulee olla seuraavat osoitetiedot:Osuuskunta Lilith
Osuuskunta Lilith
10838835
PL 100
80020 Kollektor Scan