Tervetuloa tutustumaan Lilithin toimintaan ja oululaisiin lilithiläisiin!

Mikä se työosuuskunta oikein on?

Kuinka osuuskunnat voisivat vastata muuttuvien työmarkkinoiden haasteisiin?

Kourallinen muusikoita ja tuottajia perusti Lilithin parikymmentä vuotta sitten (1996) omiin tarpeisiinsa: levy-yhtiöksi, ohjelmatoimistoksi ja pätkätöiden kanavaksi. Voiton tavoittelemisen sijaan haluttiin tehdä taiteellisesti tinkimättömiä töitä, turvata elantoa ja järkevöidä itsensä työllistäjien taloudellista ja sosiaalista asemaa. Pirstaloituneelle alalle luotiin alusta pitäen parempia käytäntöjä.

Lilith on kasvamassa yhdestä vanhimmista uusosuuskunnistamme luovan talouden moderniksi osaamiskeskukseksi. Kasvua on tukenut halu jakaa hyväksi todetut käytännöt muille siitä hyötyville yksilöille ja yhteisöille. Tavoitteena on pystyä palvelemaan ja työllistämään jäsenistöä entistä tehokkaammin, parantaa luovan työn tekijöiden asemaa osuustoiminnan keinoin ja tuotteistaa yritysmalli laajempaan käyttöön.

Itsenäisyys, oikeudenmukaisuus, hauskuus, laatu ja ystävyys - samat arvot ohjaavat Lilithin toimintaa tänäkin päivänä. Jäsenen status on palkansaaja - ei yrittäjä eikä nk. oman työn tekijä.

Lilithissä on nyt yli 300 jäsentä elokuvantekijöistä kuvataiteilijoihin ja yliopistoväestä artesaaneihin ja toimittajiin. Osuuskuntaan kuuluvat esimerkiksi muusikot Anssi Kela, Jarkko Martikainen ja A. W. Yrjänä sekä sarjakuvataiteilijat Joonas Rinta-Kanto, Johanna Rojola ja Petteri Tikkanen

Tervetuloa tutustumaan Lilithin toimintaan ja Oulun lilithiläisiin!

Aika: 16. maaliskuuta klo 14-17

Paikka: Ravintola Rauhala, Mannenkatu 4, 90100 Oulu

Ilmoittaudu 11 maaliskuuta mennessä: http://doodle.com/poll/yyddrq8gxrnywheb

Ohjelma: Lilithin esittely, perehdytys käytännön toimiin ja Intraan sekä Intran käytön neuvontaa ”kädestä pitäen".

Muuta: Ota oma läppäri mukaan, jos mahdollista. Kutsu myös kaverisi, jos Lilithin jäsenyys kiinnostaa - kannattaa tutustua nettisivujen www.lilith.fi kautta toimintaan ja sääntöihin ( http://static1.squarespace.com/…/…/1428914595885/saannot.pdf ) etukäteen.