Vapauta luovuutesi Luova minä -kurssilla

Haluatko vapauttaa luovuuttasi ja saada yhteyden intuitioosi?

Tule mukaan Luova minä –kurssille!

Kurssilla vapaudut liiallisesta itsekritiikistä omia henkisiä ja luovia voimavarojasi kohtaan ja saat uusia näkökulmia omaan luovuuteesi.

Kurssilla tehtävien harjoitusten avulla haemme suorempaa yhteyttä omaan intuitioomme ja kykyymme olla läsnä omassa elämässämme. Kun intuition kykymme vahvistuu, alamme kokea yhä parempaa yhteyttä sisäiseen luovaan lapseemme ja luoviin mahdollisuuksiin elämässämme. 

Kurssin vetäjinä toimivien kolmen taiteilijan - Elsa ErvastiAnu LeinonenOuti Kotala - synergiasta syntyy monitasoinen kokonaisuus. Erilaiset lähestymistavat luovuuteen aktivoivat jokaisen omaa luovuutta. Luovuutta lähestytään kuvataiteen, kuvallisen ilmaisun, luovan kirjoittamisen ja esittävän taiteen keinoin. Lisäksi keskustelemme ryhmässä luovan elämän esteistä ja tavoista voittaa ne.

Kurssi sopii esimerkiksi tietotyöläisille, opettajille tai luovan alan ammattilaisille, jotka kokevat tarvitsevansa innovatiivista uudistumista työssään ja omassa elämässään. Kuvataiteellinen osaaminen ei ole vaadittua; innostus riittää!

Kurssin inspiraationa ovat toimineet mm. Julia Cameronin, Ekchart Tollen, Sangharakshitan, Saku Tuomisen ja C. G. Jungin teoriat ja ajatukset. Kurssin harjoitteista osa tehdään kotitehtävinä kurssipäivien välisenä aikana.

Tärkeintä ei ole perille saapuminen, vaan matkanteko!

Elsa Ervastin lisäksi kurssilla ohjaajina toimivat luovuuden ammattilaiset Anu LeinonenOuti Kotala

Ilmoittautumaan ja lisätietoa löydät tästä