30 vuotta Kelaa

Ensimmäisen keikkansa ja biisinsä vuonna 1986 tehnyt Anssi Kela juhlistaa 30-vuotista artistiuraansa Helsingin Jäähallissa 6. toukokuuta 2017.

30 Vuotta Kelaa -jäähallikeikalla kuullaan tutut hitit vuosien varrelta. Konsertin liput tulevat myyntiin 10. helmikuuta.

Lue Anssi Kelan artistiurasta fanien ylläpitämältä Harhaa.com-sivustolta.

"Muistan itse kristallinkirkkaasti ensimmäisen näkemäni jäähallikeikan, joka oli Deep Purple vuonna 1987. Kun nyt 30 vuotta myöhemmin nousen itse samalle lavalle, jonkinlainen ympyrä sulkeutuu ja isoista unelmista tulee totta.” Kuva: Rami Saaristo

"Muistan itse kristallinkirkkaasti ensimmäisen näkemäni jäähallikeikan, joka oli Deep Purple vuonna 1987. Kun nyt 30 vuotta myöhemmin nousen itse samalle lavalle, jonkinlainen ympyrä sulkeutuu ja isoista unelmista tulee totta.”

Kuva: Rami Saaristo